Vattenfall cadeau aanbieding

Voor de energie crisis stond Vattenfall bekend als dé energieleverancier waar je terecht kon voor energie met cadeau aanbiedingen. Zo waren de Vattenfall Energiecadeau naar keuze en de Vattenfall Energiecadeau XL aanbiedingen onwijs populair. En voor iedereen die op zoek is naar een Vattenfall cadeau aanbieding, ze zijn weer terug!

Hieronder vind je het complete overzicht van alle huidige Vattenfall aanbiedingen met cadeau.

Vattenfall 1 jaar + Samsung Galaxy Tab A7 cadeau

  • 1 jaar lang geen prijsstijgingen
  • De beste Vattenfall cadeau aanbieding
  • Samsung Galaxy Tab A7 cadeau t.w.v. €229
  • Inclusief alle klantvoordelen van Vattenfall

Vattenfall Nintendo Switch cadeau bij 1 jaar vast

  • 1 jaar lang beschermd tegen prijsstijgingen
  • Nintendo Switch cadeau t.w.v. €285
  • Alleen voor nieuwe klanten en op=op

Niet de aanbieding gevonden die je zoekt? Bekijk dan alle Vattenfall aanbiedingen

Wanneer krijg je jouw Vattenfall cadeau?

Nadat Vattenfall het 3e termijnbedrag heeft afgeschreven wordt jouw cadeau per post opgestuurd, normaal gesproken wordt het dan binnen een week bij jou bezorgd. Dit betekent dus dat je ongeveer 3 maanden na het ingaan van je energiecontract je cadeau in ontvangst kunt nemen.

Wat voor energie krijg je bij een Vattenfall cadeau aanbieding?

Vattenfall levert aan alle nieuwe klanten 100% groene stroom uit Nederland, samengesteld uit een wisselende combinatie van zon, wind en water, samen met gas. Ook met een cadeau aanbieding krijg je dus 100% duurzame stroom geleverd.

Let erop dat je bij een cadeau aanbieding zowel stroom als gas moet afnemen bij Vattenfall, wil of kun je alleen stroom afsluiten dan kun je geen gebruikmaken van de aanbiedingen op deze pagina.

Is een Vattenfall aanbieding met cadeau de beste keuze?

Of een Vattenfall energie aanbieding met cadeau de beste keuze is dat hangt af van jouw persoonlijke situatie. Als je op zoek bent naar het cadeau wat je bij een nieuw contract krijgt dan is het mooi meegenomen, een goede energie aanbieding en ook nog een leuk cadeau. Maar het kan zijn dat andere Vattenfall aanbiedingen voor jou goedkoper zijn, omdat bijvoorbeeld de tarieven of de vaste leveringskosten lager zijn.

Scroll naar boven