Vattenfall Black Friday aanbieding 2024

Vattenfall Black Friday aanbieding

Tijdens Black Friday shop je tegenwoordig niet alleen je nieuwe outfit of een tv met leuke korting, maar ook op je energiecontract kun je leuk besparen tijdens hét koopjesfeest van het jaar. De Vattenfall Black Friday aanbieding is één van de Black Friday energie aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

Hieronder vind je de precieze inhoud van de Vattenfall Black Friday aanbieding 2024, maar in het algemeen kun je rekenen op een vast contract voor 1 jaar met scherpe tarieven en een cadeau, cashback of cadeaubon.

Wat is de Vattenfall Black Friday aanbieding 2024?

Vattenfall Black Friday aanbieding 2024: 1 jaar vast met gratis Nintento Switch twv €285

In 2023 is de Black Friday van Vattenfall een energie aanbieding met cadeau. Kies je voor dit aanbod dan sluit je een vast energiecontract af voor 1 jaar met scherpe tarieven voor groene stroom en gas.

Als cadeau krijg je een Nintendo Switch twv €285 inclusief Joy-Con controllers, Nintendo Switch Dock, Joy-Con Grip, Joy-Con polsbandjes, een stroomkabel, en een HDMI-kabel. De Joy-Con controllers krijg je in de kleur grijs óf rood met blauw. 

Let op! Deze aanbieding is alleen voor nieuwe klanten

Ben je te laat voor de Vattenfall Black Friday aanbieding? Bekijk hier alle Vattenfall aanbiedingen

Is de Vattenfall Black Friday Aanbieding de moeite waard?

Of de Vattenfall Black Friday aanbieding de moeite waard is, hangt af van je persoonlijke situatie. Als je al van plan was om over te stappen naar Vattenfall, dan is het zeker de moeite waard om te wachten op de Black Friday aanbieding.

Verder hangt het van jouw energieverbruik en thuissituatie af of de Black Friday aanbieding van Vattenfall de beste aanbieding is. Het kan zijn dat er voor jou betere Vattenfall aanbiedingen beschikbaar zijn, die beter passen bij jouw energieverbruik of persoonlijke voorkeuren.

Wanneer vind je hier de Vattenfall Black Friday aanbieding 2024?

Black Friday 2024 vindt plaats op 29 november, dus op of rond die datum vind je hier de nieuwe Vattenfall Black Friday aanbieding voor 2024. Tot die tijd kun je via de knop hierboven checken of deze aanbieding nog geldig is, of bekijk het overzicht met alle Vattenfall aanbiedingen.

Scroll naar boven